Μέσα ο Τζίλβαν, έξω οι Γουνδουλάκης, Σέχου

Νίκος Τσιώκος
Μέσα ο Τζίλβαν, έξω οι Γουνδουλάκης, Σέχου

bet365

Ο Τζίλβαν Γκόμεζ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πλατανιά για το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ οι Γουνδουλάκης και Σέχου έμειναν εκτός.

Με μία προπόνηση το απόγευμα στο Μάλεμε, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Πλατανιάς για το γειτονικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ. Εν συνεχεία, ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τον Τζίλβαν Γκόμεζ, αφού προπονήθηκε κανονικά.

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Γουνδουλάκης και Σέχου, που δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Ναζλίδης, Ολιμπά, Τετέ, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκης, Φιγκέιρα.

Εισιτήρια και το Σάββατο

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται και το Σάββατο (20/12) από το πρωί μέχρι το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Ο.Φ.Η. θα πωλούνται και το Σάββατο 20/12/2014, από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι, μόνο από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ).

Υπενθυμίζεται ότι:

• Κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει έως και δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
• Εισιτήρια δεν θα πωλούνται αύριο, Σάββατο, από το εκδοτήριο του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

• Θύρες 1 & 2: 20 ευρώ.
• Θύρα 3: 10 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα