Κοροβέσης: «Είχαμε σιγουριά για τη νίκη»

Δημήτρης Τομαράς
Κοροβέσης: «Είχαμε σιγουριά για τη νίκη»

bet365

O εκ των σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Κοροβέσης, τόνισε πως η ομάδα του είχε σιγουριά για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στη NOVA ο Κοροβέσης είπε για:

Το γκολ που σημείωσε: Ήταν ένα ξέσπασμα. Ήθελα πολύ το γκολ για να μπορέσω να πάρω τα επάνω μου μετά τον τραυματισμό. Το χάρηκα πάρα πολύ.

Τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τις εμφανίσεις του ΠΑΣ μετά τον Λεβαδειακό: Ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας. Να περιμένουμε τον ΠΑΟΚ και να μην δεχθούμε φάσεις. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα. Έτσι έγινε στα δύο πρώτα γκολ. Έγινε όπως τα περιμέναμε. Η ομάδα ήταν αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό. Είχαμε σιγουριά για τη νίκη και τα καταφέραμε.

Ήταν μία ηχηρή 'σφαλιάρα' με τον Λεβαδειακό. Μας ξύπνησε. Έχουμε δείξει από τότε ότι είμαστε καλή ομάδα και ότι ήταν ένα τυχαίο αποτέλεσμα που δεν πρέπει να ξαναγίνει. Εμείς κατά τα άλλα ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ δημιουργεί προβλήματα παίζοντας σε μικρούς χώρους. Αφοσιωθήκαμε σε ένα πλάνο και ήμασταν σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε. Δεν περιμέναμε το 3-0, αλλά ήμασταν βέβαιοι για την επικράτησή μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα