Πετράκης: «Για μένα δεν υπάρχει στόχος Ευρώπης»

Δημήτρης Τομαράς
Πετράκης: «Για μένα δεν υπάρχει στόχος Ευρώπης»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης σε μία μίνι επιχείρηση... προσγείωσης για τους παίκτες του ΠΑΣ τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για Ευρώπη.

Ο Πετράκης είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς και την εικόνα: Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, την καλή οργάνωση, την πειθαρχία και το πολύ καλό αποτέλεσμα. Κάναμε πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο αυτό το αποτέλεσμα δίνει αξία. Δίνει αξία στη νίκη μας. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε το επόμενο. Είναι ένα καλό δείγμα. Δείχνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο, αν κρατήσουμε βέβαια την συγκέντρωση και την πειθαρχία μας. Δυστυχώς το χάσαμε αυτό κάποια στιγμή αλλά αυτό που έκαναν τα παιδιά ήταν σημαντικό. Στο τέλος θέλω να είμαστε καλά και θα πάμε βήμα-βήμα. Στο παιχνίδι τώρα, τακτικά το χειριστήκαμε καλά και το αποτέλεσμα βγήκε. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ.

Την Ευρώπη: Για εμένα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Υπάρχει, υπάρχει πάντα το επόμενο ματς. Αν χάσουμε στα επόμενα παιχνίδια, το σημερινό αποτέλεσμα δεν θα έχει νόημα. Είμαστε ακόμα στον Α' γύρο. Θα ήταν ανώριμο εκ μέρους μου να πω τέτοιο πράγμα. Να μη χάσουμε τα χαρακτηριστικά μας ως ομάδα με ενδιαφέρει μόνο.

Το εάν τα σκορ με Αστέρα, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ δείχνουν αλλαγή επιπέδου της ομάδας: Όχι δεν σημαίνει ότι άλλαξε επίπεδο η ομάδα. Και στον ΠΑΟΚ πρώτη φορά καλούνται τα παιδιά να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν είναι εύκολο από την μια μέρα στην άλλη να γίνεις... Μπαρτσελόνα. Την μια μέρα κερδίζεις και είσαι σπουδαίος την άλλη χάνεις και είσαι τίποτα. Εμείς είμαστε μικρομεσαία ομάδα. Μια κερδίζουμε και μια χάνουμε. Με 2 αποτελέσματα δεν γίναμε τίποτα σπουδαίο. Πως προκύπτει αυτό για πεντάδα δεν ξέρω. Πρέπει να είμαστε σεμνοί και ταπεινοί. Δεν είναι εύκολη η διαχείριση τέτοιας κατάστασης.

Την αποβολή του Μανιά και τον στόχο με Εργοτέλη: Είναι ένα εξαιρετικό παιδί ο Μανιάς. Το συναίσθημα βγήκε γιατί ήταν το πρώτο του γκολ. Είχε άγχος και του βγήκε σε νεύρα. Δεν ήξερε ότι είναι για αποβολή αυτό που έκανε. Ήταν κακή στιγμή και μόνο. Κατά τα άλλα εμείς όπως πάμε σε όλα τα παιχνίδια θα πάμε και σε αυτό με τον Εργοτέλη. Υπάρχει σίγουρα συναίσθημα γιατί δούλεψα σε αυτήν την ομάδα, αλλά ο καθένας δουλεύει για την ομάδα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα