Ρομπέρτο: «Πάντα θετικό όταν συνεργάζονται δύο μεγάλα ονόματα»

Ρομπέρτο: «Πάντα θετικό όταν συνεργάζονται δύο μεγάλα ονόματα»

Δημήτρης Τομαράς
Ρομπέρτο: «Πάντα θετικό όταν συνεργάζονται δύο μεγάλα ονόματα»

bet365

O Ρομπέρτο μίλησε για την αξία και την σημασία της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την Renault.

Οι Ρομπέρτο, Ντουρμάζ, Ιμπραϊμ και Μπουχαλάκης δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το νέο Renault Twingo που τους εντυπωσίασε με την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του. Στο περιθώριο της εκδήλωσης της εταιρείας όπου βρέθηκαν οι παίκτες των Πειραιωτών έγινε και κλήρωση με δώρα από την Renault και τον Ολυμπιακό: 1 Σαββατοκύριακο με το Renault Twingo και το ρεζερβουάρ γεμάτο για αμέτρητες βόλτες στην πόλη, μια φανέλα του Ολυμπιακού, 3 μπάλες με τις υπογραφές όλων των παικτών και εισιτήρια για αγώνες της Σούπερ Λιγκ.

Στον απόηχο της εκδήλωσης, ο Ρομπέρτο μίλησε για το νέο αυτοκίνητο και την συνεργασία της Renault με τον Ολυμπιακό. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Είναι η δεύτερη χρονιά που συνεργαζόμαστε με την Renault. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την εταιρεία για την συνεργασία. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στην παρουσίαση του νέου Renault Twingo. Είμαι χαρούμενος που το είδα από κοντά. Μου αρέσει πολύ. Είναι κάτι που θα το επέλεγα και ευχαριστούμε πολύ για όλα», τόνισε αρχικά.

Για το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν μεγάλες εταιρείες οι οποίες στηρίζουν τις ομάδες και το ποδόσφαιρο γενικότερα απάντησε: «Φυσικά είναι σημαντικό, καθώς η Renault είναι μία εταιρεία, παγκοσμίως γνωστή. Είναι πάρα πολύ σημαντικό που συνδυάζει το όνομα μίας τόσο μεγάλης εταιρείας με το όνομα της ομάδας μας. Όταν δύο μεγάλα ονόματα, τόσο σημαντικά, συνδυάζονται, είναι πάντα καλό. Είναι πάντα θετικό όταν συνεργάζονται δύο μεγάλα ονόματα».

Για το εάν θα ήθελε να οδηγήσει το αυτοκίνητο αυτό είπε: «Μου αρέσει πολύ. Το είδα από μέσα. Είναι αναμφίβολα ένα πολύ άνετο αυτοκίνητο. Είναι αυτό που ζητάει ο κόσμος σήμερα. Ένα μικρό και μοντέρνο αυτοκίνητο και θα ήθελα πολύ να το οδηγήσω και του εύχομαι καλή επιτυχία». Τέλος έκανε και μία ευχή για τις γιορτές: «Εύχομαι στην Renault να πουλήσει πολλά Renault Twingo. Υγεία σε όλο τον κόσμο και ευτυχισμένο το 2015».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα