Πετράκης: «Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια»

Gazzetta team
Πετράκης: «Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα. Ενώ δεν θέλει ν’ ακούει για Ευρώπη.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στην καλή εμφάνιση που έκαναν οι παίκτες του απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια. «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν αλλά και για την πειθαρχία και την εμφάνιση. Ένα σπουδαίο ματς απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και αυτή η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία. Το ματς έχει τελειώσει, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη παιχνίδι και αν παρουσιάσουμε την ίδια πειθαρχία θα σημαίνει ότι είμαστε σε καλό δρόμο», είπε αρχικά και συνέχισε:
«Η ουσία είναι ότι η νίκη μας συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε αφού αυτό που ενδιαφέρει είναι στο τέλος να είμαστε καλά. Εκτός από την πειθαρχία και τη θέληση στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ μας βγήκε και η τακτική και έτσι είχαμε μια ολοκληρωμένη εικόνα».
Αν στόχος του ΠΑΣ είναι η έξοδος στην Ευρώπη είπε: «Για μένα δεν υπάρχει. Πάντα το επόμενο ματς είναι ο στόχος μας. Είναι ανώριμο από την δική μας πλευρά να πω κάτι για τέτοιο στόχο όσο είμαστε ακόμη στον πρώτο γύρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα