«Πως ο Ντομίνγκες κατέκτησε την Ελλάδα!»

«Πως ο Ντομίνγκες κατέκτησε την Ελλάδα!»

Θοδωρής Βασίλης
«Πως ο Ντομίνγκες κατέκτησε την Ελλάδα!»

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι ένας από τους καλύτερους ξένους που αγωνίστηκαν στην Ρωσία και ο άσος του Ολυμπιακού γνωρίζει την αποθέωση.

«Ο θρύλος της Ρούμπιν Ντομίνγκες κατέκτησε την Ελλάδα», είναι ο τίτλος του αφιερώματος στον άσο του Ολυμπιακού και αναφέρεται στον καθοριστικό ρόλο που έχει ο Αργεντινός στον Ολυμπιακό έχοντας εξελιχθεί σε ήρωα για τους οπαδούς της.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τονίζει ότι το στιλ των Πειραιωτών μοιάζει με εκείνο της Ρούμπιν του Μπερντίγιεβ και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ανθίζει ο Ντομίνγκες και προσθέτει ότι το γκολ του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους στο «Καραϊσκάκη» μοιάζει με εκείνο της Ρούμπιν στην Βαρκελωνη στα οποία καθοριστικό ρόλο είχε ο Αργεντινός.

Ο Ντομίνγκες έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη των προπονητών του στον Ολυμπιακό «Τόσο επί εποχή Βαλβέρδε όσο και επί Μίτσελ ο Ντομίνγκες έχει εξελιχθει σε ακρογωνιαιο λήθο του ολυμπιακου. Μπορεί να μην έχει την τέλεια φυσική κατάσταση, ομως η εμπειρία του κάνει τη διαφορά και με την ικανότητά του αποζημιώνει τους οπαδους με θέαμα».

Ο Ρώσος δημοσιογράφος αναφέρεται και στο γεγονός ότι στο Τορίνο η πρώτη ερώτηση των Ιταλών στον Μίτσελ ηταν αν θα παιξει ο Ντομίνγκες, ενώ οι Αργεντίνοι δημοσιογράφοι θύμισαν στον Αλέγκρι το πρωτο ματς και το μεγαλο παιχνίδι που εκανε ο Αργεντινός με την απάντηση του τεχνικού της Γιουβέντους να είναι ξεκάθαρη: «Ποιος ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού; Ο Ντομίνγκες. Αν δεν παίξει, τότε οι κίνδυνοι για την άμυνα μας θα ελαχιστοποιηθούν».

Πιο κάτω γίνεται σύγκριση για την όρεξη και την επιθυμία που δείχνει ο καραντενίζ, ο ηγέτης της Ρουμπιν, με εκείνη που δειχνει ο Ντομίνγκες στην Ελλάδα και ότι με τα χρόνια ο Τσόρι μοιαζει ολο και καλύτερος.

Και το αφιέρωμα κλείνει λέγοντας ότι: «αν ο Ντομίνγκες καταφέρει να διατηρήσει τον ενθουσιασμό του και την επιθυμία να ηγηθεί της ομάδας μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά η Ελλάδα καταφέρει σε συλλογικό επίπεδο να κατακτήσει το πρώτο ευρωπαϊκό της τρόπαιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα