ΟΦΗ κατά Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηρακλείου

ΟΦΗ κατά Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηρακλείου

Gazzetta team
ΟΦΗ κατά Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηρακλείου

bet365

Η διοίκηση του ΟΦΗ με ανακοίνωσή της, τα βάζει με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηρακλείου για το πρόβλήμα που δημιουργήθηκε στο «Γεντί Κουλέ» στο ματς με την Καλλονή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ θέλει να ζητήσει συγγνώμη για τη σημερινή ταλαιπωρία των φιλάθλων από το ξαφνικό και αναίτιο κλείσιμο των θυρών 9 και 8, λόγω των εργασιών που γίνονται για την συντήρηση των σκέπαστρων.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μας κοινοποιήθηκε χτες το βράδυ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο παραμικρός χρόνος για να προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη κίνηση. Και παρά το γεγονός ότι, μετά από ενέργειες των διοικούντων την ΠΑΕ, επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία με τους εμπλεκόμενους φορείς για άνοιγμα τουλάχιστον της 8Α, προκειμένου να φιλοξενηθούν έστω οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (όπως γνωστοποιήσαμε με προγενέστερη ανακοίνωση), δεν επιτεύχθηκε ούτε αυτό, αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν έστειλε ποτέ υπογεγραμμένη την νεότερη απόφασή της στην Αστυνομία, που είχε επιφορτιστεί με την τήρηση των μέτρων τάξης.

Η στάση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μας δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά, τα οποία ελπίζουμε σύντονα να μας απαντηθούν με τεκμηρίωση και όχι με τη γνωστή διαδικασία ‘μπαλάκι’’ των ευθυνών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα