Παναθηναϊκός για Μπρούνο Σοάρες

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός για Μπρούνο Σοάρες

bet365

Τον 26χρονο στόπερ της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Μπρούνο Σοάρες, στέλνουν οι Γερμανοί στον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως θέλει να παίξει στο «τριφύλλι».

«Παρακολουθούσα πολύ τον Παναθηναϊκό την εποχή που ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έπαιζε εκεί. Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση και παθιασμένη εξέδρα. Θα ήταν πολύ μεγάλη χαρά μια μέρα να υπερασπιστώ τα χρώματα μιας μεγάλης ομάδας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως ο Παναθηναϊκός». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον 26χρονο στόπερ της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Μπρούνο Σοάρες. Ο στόπερ του γερμανικού συλλόγου φέρεται να είναι υποψήφιος για το κέντρο της άμυνας των «πρασίνων», καθώς οι Γερμανοί γράφουν πως βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα