Ντελισάντι στο gazzetta.gr: «Πάμε καλά για τον ΟΦΗ»

Ντελισάντι στο gazzetta.gr: «Πάμε καλά για τον ΟΦΗ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ντελισάντι στο gazzetta.gr: «Πάμε καλά για τον ΟΦΗ»

bet365

Ο Λορέντζο Ντελισάντι, ο οποίος διαδραματίζει σημαίνοντα ρόλο στις επαφές των Ιταλών υποψήφιων επενδυτών με τους ανθρώπους του ΟΦΗ μιλάει στο gazzetta.gr για τα πρώτα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου.

Ο Ιταλός μάνατζερ, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα, ήταν εκείνος που μεσολάβησε μεταξύ άλλων για τις μεταγραφές των Σορεντίνο και Τσιρίλο στην ΑΕΚ.

Ο Λορέντσο Ντελισάντι παράλληλα χρημάτισε σκάουτερ αρκετών ιταλικών συλλόγων στην Ελλάδα, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε από ανάλογα πόστα με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί τον εκπρόσωπο των Ιταλών επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον ΟΦΗ.

Ο Ντελισάντι παρακολούθησε διά ζώσης την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την κρητική ομάδα και ακολούθως ταξίδεψε στο Ηράκλειο για να δώσει το παρών στη διαδικασία του διαχειριστικού ελέγχου που διενεργείται τις τελευταίες μέρες ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές ύψος των χρεών του ΟΦΗ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ιταλό μάνατζερ, ο οποίος αναμένεται -αν δεν σημειωθεί κάποιο απρόοπτο- να αναλάβει ρόλο στην επόμενη μέρα του ΟΦΗ.

«Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο για να μπορέσω να πω αν θα έχω ρόλο στην ΟΦΗ γιατί ακόμη δεν έχουμε τελειώσει. Πάμε καλά πάντως.

Σε αυτή τη φάση συνεχίζεται ο έλεγχος. Έχουμε αύριο νέο meeting.

Πιστεύω πάντως θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα