«Ανακοινώνει το αντίο του ο Αμπιντάλ»

«Ανακοινώνει το αντίο του ο Αμπιντάλ»

Δημήτρης Τομαράς
«Ανακοινώνει το αντίο του ο Αμπιντάλ»

bet365

Η αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ από τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη με τους Γάλλους να αναφέρουν πως την Παρασκευή θα ανακοινώσει το αντίο του σε συνέντευξη Τύπου.

Η Equipe σε σημερινό της άρθρο τονίζει πως ο Αμπιντάλ θα δώσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Παρασκευή (σ.σ. 19 Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη) για να ξεκαθαρίσει επίσημα πια πως αποχωρεί από την ενεργό δράση. Σύμφωνα με το ίδιο κείμενο ο Ερίκ Αμπιντάλ θα έχει ρόλο προπονητή στην ομάδα της Μπαρτσελόνα. Ουσιαστικά έρχεται να συμπληρώσει την πληροφορία περί ανάληψης θέσης στις Ακαδημίες της ομάδας. Υπάρχει και η διαρροή ότι θα προσληφθεί ως αθλητικός διευθυντής στην Μπαρτσελόνα.

Είναι πάντως δεδομένο πως ο Γάλλος μπακ θα αφήσει το Λιμάνι και ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα εάν θα τιμηθεί ή όχι στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και φυσικά το εάν και πότε θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου. Οι Γάλλοι διευκρινίζουν πάντως πως η σχετική ενημέρωση ήρθε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας που έχει ο Ερίκ Αμπιντάλ, ενώ αργά το βράδυ υπήρξε άλλη πληροφορία για πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συνέντευξης την Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα