Μεντόσα μέσω Γκαλέτι για Ολυμπιακό (vids)

Μεντόσα μέσω Γκαλέτι για Ολυμπιακό (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Μεντόσα μέσω Γκαλέτι για Ολυμπιακό (vids)

bet365

Ο Χαβιέρ Μεντόσα της Χιμνάσια Λα Πλάτα συνεχίζει να αποτελεί μία από τις εισηγήσεις του Λουτσιάνο Γκαλέτι για την χειμερινή περίοδο όπως διαρρέεται από την Αργεντινή. Πόσο τον κοστολογεί η ομάδα του.

Οι Αργεντίνοι επιμένουν για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ, Χαβιέρ Μεντόσα της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Τον 22χρονο άσο που θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έχει φέρει στο... τραπέζι για τον Ολυμπιακό το όνομα του παίκτη. Εμφανίζεται επίσης από τους συμπατριώτες του να έχει κάνει και προχωρημένες επαφές για την απόκτησή του με την Χιμνάσια να ζητά 2,4 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Η ερυθρόλευκη πλευρά επιφυλάχθηκε να πάρει θέση μετά από αυτό το ποσό, ωστόσο η σχετική επισήμανση είναι πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και ότι σύντομα θα πάρουν επίσημη μορφή με την Χιμνάσια πάντως να δείχνει να έχει διάθεση να διαπραγματευθεί και άλλο την τιμή. Επίσης υπάρχει και άλλη μία σημαντική λεπτομέρεια. Η Χιμνάσια έχει το 45% των δικαιωμάτων του παίκτη. Το 25% ανήκει στην Γκρίφα και το 30% που υπολείπεται έχει πωληθεί τον Δεκέμβριο σε συγκεκριμένη εταιρεία μάνατζμεντ έναντι του ποσού των 103.000 ευρώ. Από το Gazzetta.gr έχετε ενημερωθεί ξανά στο παρελθόν για την συγκεκριμένη υπόθεση. Στην Αργεντινή πάντως επιμένουν πως ο Ολυμπακός ψάχνεται για τα καλά για τον Μεντόσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα