Προτάσοφ: «Και τα δύο ματς στις λεπτομέρειες»

Προτάσοφ: «Και τα δύο ματς στις λεπτομέρειες»

Gazzetta team
Προτάσοφ: «Και τα δύο ματς στις λεπτομέρειες»

bet365

Ο Όλεγκ Προτάσοφ που έχει παίξει στην Ντνίπρο, αλλά έχει κάτσει και στον πάγκο της ομάδας χαρακτήρισε ποιοτική ομάδα τους Ουκρανούς, τονίζοντας ότι και τα δύο ματς θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

Δεν θα έχει εύκολο έργο ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ντνίπρο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ολεγκ Προτάσοφ στο «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός για τους "32" του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μία ομάδα που διαθέτει ομάδα και έχει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Κάποιοι παίκτες πιθανότατα θα φύγουν μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα ειδικά από τη μέσα και μπροστά.

Από το καλοκαίρι ανέλαβε καινούργιος προπονητής στη θέση του Χουάντε Ράμος (Μάρκεβιτς), όμως δεν έχουν αποκτήσει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό.

Θα είναι πιστεύω δύο ισορροπημένα παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.Ο πιο ποιοτικός παίκτης Ντνίπρο, είναι ο Γιεβνέν Κονοπλιάνκα. Επίσης, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ματέους είναι αρκετά καλός, όπως και ο Κροάτης επιθετικός Νίκολα Κάλινιτς και ο Κροάτης αμυντικός Ιβάν Στρίνιτς. Βέβαια, είναι πιθανό κάποιοι από τους παίκτες να αποχωρήσουν τον Γενάρη με μεταγραφή».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα