Μίτσελ: «Μια χαρά η κλήρωση με Ντνίπρο»

Μίτσελ: «Μια χαρά η κλήρωση με Ντνίπρο»

Gazzetta team
Μίτσελ: «Μια χαρά η κλήρωση με Ντνίπρο»

bet365

Ικανοποιημένος από την κλήρωση με την Ντνίπρο είναι ο Μίτσελ, ο οποίος τόνισε ότι στο άμεσο μέλλον θα μάθει περισσότερες πληροφορίες για τους Ουκρανούς. Τι είπε για την παραμονή του, τις μεταγραφές και τον Αμπιντάλ.

Ο Μίτσελ... καλωσόρισε, μέσω δηλώσεών του στον «ΑΝΤ1» την Ντνίπρο, ενώ παράλληλα μίλησε για την παραμονή του και τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τη διοίκηση. Παράλληλα, στάθηκε στις καιρικές συνθήκες και στην επιθυμία του να αλλάξει τους στίχους του συνθήματος: «Γι αυτό θα ζω με ένα όνειρο τρελό, ο Θρύλος ν' αποκτήσει το ευρωπαϊκό».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως του φάνηκε η κλήρωση είπε: «Μια χαρά, είμαστε ικανοποιημένοι, όχι γιατί πέσαμε με έναν εύκολο αντίπαλο αλλά, επειδή αισθανόμαστε εμείς δυνατοί».

Για το τι ξέρει για τους Ουκρανούς: «Στο μέλλον θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Εχω έναν φίλο που έχει δουλέψει προπονητής εκεί και θα μου δώσει πληροφορίες».

Στη συνέχεια είπε: «Το ουκρανικό πρωτάθλημα θα έχει μια διακοπή. Τέλος Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα τους και θα παίξει και αυτό τον ρόλο του».

Για το αν είναι καλό που το πρώτο ματς που είναι εκτός έδρας: «Δεν συμφωνώ, προτιμώ τα πρώτα ματς να είναι στην έδρα μας αλλά αν είμαστε καλά θα είναι το ίδιο».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Σε όλη την Ευρώπη θα έχει κρύο, και στην Ουκρανία ίσως έχει λίγο παραπάνω. Του Φουστέρ του ταιριάζουν περισσότερο αυτά τα παιχνίδια».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Όπως όλοι σ' αυτή τη φάση, έχουμε το 50%. Δεν στέκομαι στην κλήρωση αλλά στο να είναι καλά η ομάδα μου. Για να είναι στην διοργάνωση αυτή η εν λόγω ομάδα υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν θέλουμε η κακή έκπληξη να είναι ο Ολυμπιακός».

Αν θα είναι αποτυχία σε περίπτωση που αποκλειστεί ο Ολυμπιακός: «Δεν ξέρω γιατί μιλάμε για μια αποτυχία ή επιτυχία όταν μια ομάδα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όταν μιλάμε για μια ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν υπάρχει αποτυχία σε τόσο υψηλό επίπεδο. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε αλλά δεν θεωρώ ότι θα είναι αποτυχία αν δεν τα καταφέρουμε . Η επιτυχία και η αποτυχία συνδέεται με πολλές εκπλήξεις. Το καλύτερο είναι να είσαι κάπου στη μέση για να μπορέσεις να κάνεις το μεγάλο άλμα».

Για το ότι ο νυν τεχνικός της Ντνίπρο είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό με τη Μέταλιστ, είπε: «Σίγουρα, αν αυτή η συνέντευξη γίνει στον αντίπαλο προπονητή, θα έχει να σας πει πολλά πράγματα να σας πει. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε γι αυτά τα παιχνίδια. Μας αρέσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης γιατί έχουμε το 50% των πιθανοτήτων. Σίγουρα, συμφωνούμε ότι αν έχουμε την ίδια απόδοση που είχαμε στο Champions League, θα έχουμε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης».

Αν η επίθεση ή η άμυνα δίνει την πρόκριση: «Ναι είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα, αλλά κόντρα σε μεγάλες ομάδες τα καταφέραμε, έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε γι αυτά τα δύο ματς. Επίσης, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Στόχος μας είναι να έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα μέχρι τέλους».

Για το αν έχει στόχο να κατακτήσει το Europa League και ως προπονητής και να κάνει πραγματικότητα τους στίχους του συνθήματος του Ολυμπιακού: «Μακάρι, όλοι θέλουμε να είναι έτσι. Υπάρχει κι άλλη μια σύμπτωση, τότε που πήρα το UEFA ως παίκτης είχα περάσει από την Ουκρανία. Μακάρι να αλλάξουμε τους στίχους του συνθήματος και να μην λέμε ότι είναι όνειρο αλλά πραγματικότητα».


Για τον αν μπορεί να είναι έκπληξη ο Ολυμπιακός: «Μακάρι να κάνουμε μία καλή πορεία. Αν κοιτάξουμε τις ομάδες που συμμετέχουν, είναι ομάδες που θα μπορούσαν να είναι στο Champions League και τελικά συμμετέχουν μαζί με εμάς στο Europa».

Για τις μεταγραφές που χρειάζεται: «Χρειάζεται να μείνω στη θέση μου. Η διοίκηση γνωρίζει εδώ και ένα μήνα τη γνώμη μου. Υπάρχουν παίκτες που θα φύγουν και άλλοι που θα έρθουν».

Για τον Ερίκ Αμπιντάλ: «Αν φύγει ο Ερίκ, θα προσπαθήσουμε να τον αντικαταστήσουμε με παίκτη ίσης εμπειρίας και αξίας».

Για το πως θα προετοιμάσει την ομάδα του: «Σας διαβεβαιώνω ότι τα μας προετοιμάζονται με τον ίδιο τρόπο. Γνωρίζετε ότι υπάρχει διαφορά αντιμετώπισης, όμως το σίγουρο είναι ότι προσπαθούμε να προετοιμαστούμε ψυχολιγικά με τον ίδιο τρόπο».

Για το -4 από τον ΠΑΟΚ και αν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα η ομάδα του: «Καταρχήν πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί, να εμφανιζμόμαστε όπως πρέπει σε κάθε ματς και στο τέλος θα κατακτήσουμε τον τίτλο».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Ξέρω ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση και από τις δύο πλευρές. Δεν υπάρχει αυτό το θέμα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή, αλλά στα 2' θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Είναι μια σχέση εμπιστοσύνης διοίκησης - προπονητή».


Για την ενδεχόμενη τιμωρία της Ντνίπρο για τα επεισόδια που είχαν γίνει στο παιχνίδι με την Σεντ Ετιέν: «Είναι πλεονεκτήματα αν παίξουμε στο επίπεδο που μπορούμε».

Για τον κόσμο της ομάδα αν υπάρχει κάτι που τον ανησυχεί: «Μου αρέσει που ο κόσμος είναι απαιτητικός. Δεν θα μπορούσαν να ζήσω χωρίς αυτό το άγχος, τον ανταγωνισμό και ούτε έχω μεγαλώσει σε άλλες καταστάσεις. Επίσης, ζω στο σπίτι μου και ξέρω τι σημαίνει πίεση».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα