Χάβος: «Δεν υπάρχει φάουλ στον Ναβάρο» (vid)

Νίκος Τσιώκος
Χάβος: «Δεν υπάρχει φάουλ στον Ναβάρο» (vid)

bet365

Ο Μάκης Χάβος χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα στη Μυτιλήνη και τόνισε πως δεν υπάρχει φάουλ στον Ναβάρο, από το οποίο προήλθε το ακυρωθέν γκολ της Καλλονής.

Ως δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία με την Καλλονή ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Παναιτωλικού τόνισε πως η ομάδα του κινδύνεψε μόνο από κάποια ατομικά λάθη, καθώς και ότι δεν υπάρχει φάουλ στον Ναβάρο στο φινάλε, από το οποίο προήλθε το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΛΚ για να διαμαρτυρηθούν έντονα οι γηπεδούχοι.

«Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα γιατί στο πρώτο ημίχρονο η Καλλονή μπήκε με σκοπό να πετύχει το γρήγορο γκολ, που θα την απελευθέρωνε. Όμως, είχαμε καλή ομαδική αμυντική λειτουργία κι αν κινδυνέψαμε, κινδυνέψαμε από 2-3 λάθη, που δεν επιτρέπονται να γίνονται στο επίπεδο της δικιάς μας ομάδας και ήταν ατομικά τα λάθη, ήταν ένα θέμα τακτικό.

Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πατάμε καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κινδυνέψαμε πάλι απ' τον αντίπαλο, ούτε σε οργανωμένη επίθεση, ούτε σε κόντρα και νομίζω ότι μπορούσαμε, και δημιουργήθηκαν οι ευκαιρίες και οι προϋποθέσεις, ίσως να παίρναμε και το παιχνίδι.

Το δίκαιο, όμως, ήταν η ισοπαλία γιατί έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλουν. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά και να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα της Καλλονής και για τη φιλοξενία να τους ευχαριστήσουμε εδώ τους ανθρώπους και να έχουν μια καλή πορεία», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τη διαιτησία και τη φάση του 91'. «Όσα χρόνια είμαι στους πάγκους δε σχολιάζω τους διαιτητές, παρ' όλο που είναι λίγα τα χρόνια που είμαι. Δεν την έχω δει καλά τη φάση, αλλά έχω την εντύπωση ή μάλλον είμαι σίγουρος ότι δεν είναι φάουλ αυτό που δίνει πριν τη φάση. Τρεις παίκτες του Παναιτωλικού κυνηγάνε τον Ναβάρο, χάνει την μπάλα, πάει στο άουτ και δίνει φάουλ».

Τέλος, του επισημάνθηκε ότι είναι κανονικό το γκολ και επανέλαβε: «Δείτε το δέκα φορές, τρεις παίκτες είναι στον Ναβάρο, που ξεκινάει από την άκρη και κατεβαίνει, φτάνει έξω από την περιοχή πλάγια, χάνει την μπάλα και δίνει φάουλ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα