«Να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»!

Gazzetta team
«Να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»!

bet365

Την ευχή να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, δηλώνοντας μάλιστα οπαδός του «δικεφάλου του βορρά», εξέφρασε ο τεχνικός της Γκινγκάμπ, Ζοσελίν Γκουβερνέκ.

Ο κόουτς της γαλλικής ομάδας που «πέταξε» τον ΠΑΟΚ εκτός συνέχειας του Γιουρόπα Λιγκ με το τελικό 2-1 στην Τούμπα, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης, έμεινε εντυπωσιασμένος από τη δουλειά που έχει κάνει ο Άγγελος Αναστασιάδης και μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis, ανέφερε:

«Αυτή η νίκη πρόκριση, είναι ένας άθλos για εμάς καθώς νικήσαμε τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Είχαμε μελετήσει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να κλείσουμε καλά τους παίκτες που θα τροφοδοτούσαν τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του, τον Στέφανο Αθανασιάδη, δηλαδή, τους Σκόνδρα, Pατς και Σαλπιγγίδη. Ο ΠΑΟΚ έκανε το παιχνίδι του και εμείς το παιχνίδι που ξέρουμε να κάνουμε. Η Γκινγκάμπ κέρδισε και τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ κι αυτό σημαίνει ότι ήταν καλύτερη ομάδα, όμως, δηλώνω φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και εύχομαι να πάρει το Πρωτάθλημα. Παρακολουθώντας τον ΠΑΟΚ όλο αυτό το διάστημα, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με όλο το οικοδόμημα και γι' αυτό τον λόγο δηλώνω φανατικός οπαδός του».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα