Ανοίγει η πόρτα της εξόδου

Ανοίγει η πόρτα της εξόδου

Gazzetta team
Ανοίγει η πόρτα της εξόδου

bet365

Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε τις προσεχείς ημέρες στο θέμα της απομάκρυνσης των Μαντούρο και Μάρτενς από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε ζητήσει προ 10ημέρου από τον Ολλανδό μέσο να ψάξει να βρει ομάδα καθώς δεν υπολογίζεται.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, από χθες έδειξε την πόρτα της εξόδου στους Μάρτνες και Μαντούρο ,καθώς εδώ και ένα χρόνο δεν έχουν δικαιώσει τα ακριβά συμβόλαια που έχουν με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους των δύο ξένων παικτών για ν’ αναζητηθεί μια λύση προκειμένου να σπάσουν τα συμβόλαια τους και να αποχωρήσουν από την Τούμπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός του Δικεφάλου πριν από ένα 10ήμερο είχε ενημερώσει τον Χάντβιγκες Μαντούρο πως δεν τον υπολογίζει για την συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ «ψάξε να βρεις ομάδα». Ο Μαντούρο δεν είναι αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, άγνωστη για την ώρα είναι η αντίδραση που θα βγάλει ο Μάρτνες καθώς τα 720.000 ευρώ που λαμβάνει από τον Δικέφαλο πολύ δύσκολα να τα βρει σε ομάδα του εξωτερικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα