To κλειδί για το νέο deal με Μαζουάκου

To κλειδί για το νέο deal με Μαζουάκου

Δημήτρης Τομαράς
To κλειδί για το νέο deal με Μαζουάκου

bet365

To μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Μαζουάκου ωθεί τον Ολυμπιακό σε νέο συμβόλαιο με ιδιαίτερα υψηλή ρήτρα, που είναι και το κλειδί της υπόθεσης. Στην Αθήνα εκπρόσωπός του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βλέποντας πως με τον νεαρό άσο ασχολούνται ομάδες από Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία προετοιμάζουν κατάλληλα το έδαφος για την επόμενη μέρα. Το βασικό ζητούμενο είναι να μπει υψηλή ρήτρα στον Αρτούρ Μαζουάκου ώστε να μην μπορεί ένας σύλλογος να τον κλείσει εύκολα. Μαζί με την ρήτρα το υπάρχον συμβόλαιο (σ.σ. που λήγει το 2018) θα επεκταθεί για ένα ή δύο χρόνια (το πιο πιθανό για ένα δηλαδή έως το 2019) ενώ θα αυξηθούν και οι αποδοχές του παίκτη. Επίσης διέρρευσε η πληροφορία πως οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή για να κλείσει άμεσα και θετικά το ζήτημα και πως ένας εκ των μάνατζέρ του είναι στην Αθήνα για τον λόγο αυτόν. Μάλιστα επρόκειτο να προτείνει και παίκτες. Από μεριάς Ολυμπιακού δεν υπάρχει πάντως καμία επιβεβαίωση για το συγκεκριμένο θέμα ενώ απέφυγε να πάρει θέση και η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα