Αλεχάντρο Ροντρίγκες: «Δώστε 10 εκατομμύρια και πάρτε τον Πουλίδο»

Αλεχάντρο Ροντρίγκες: «Δώστε 10 εκατομμύρια και πάρτε τον Πουλίδο»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αλεχάντρο Ροντρίγκες: «Δώστε 10 εκατομμύρια και πάρτε τον Πουλίδο»

bet365

Στα άκρα φτάνει ο πρόεδρος της Τίγκρες αναφέροντας πως πουλάει τον Πουλίδο σε όποια ομάδα του προσφέρει το ποσό των 10 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Άλαν Πουλίδο, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ολυμπιακού παραμένει εγκλωβισμένος στην Τίγκρες από τη στιγμή που η επιτροπή επίλυσης διαφορών της μεξικανικής ομοσπονδίας αποφάνθηκε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016 με τον μεξικάνικο σύλλογο.

Ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκες πήγε ένα βήμα παραπέρα δηλώνοντας πως ο 23χρονος άσος παραχωρείται αρκεί οι «Matadores» να ικανοποιηθούν οικονομικά.

«Ο Άλαν Πουλίδο ανήκει στην Τίγκρες. Εάν θέλει να μεταναστεύσει στην Ευρώπη τότε θα πρέπει οι ενδιαφερόμενες ομάδες να καταβάλουν την σχετική ρήτρα που είναι 10 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν το δίνουμε με την μορφή δανεισμού και όποιος τον θέλει θα πρέπει να πληρώσει».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τίγκρες έχει φτάσει στον τελικό της Απερτούρα, όπου θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Αμέρικα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα