Τα ανοικτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ

Τα ανοικτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Τα ανοικτά μέτωπα στον ΠΑΟΚ

bet365

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Τζανδάρη και Κατσικά και οι αποχωρήσεις του προσεχή Ιανουαρίου είναι τα ανοικτά μέτωπα στον προγραμματισμό για τον ΠΑΟΚ.

Τζανδάρης και Κατσικάς έχουν δεχθεί αμφότεροι προτάσεις από τον «Δικέφαλο», όμως και οι δύο υποθέσεις έχουν μείνει στάσιμες, με τον ΠΑΟΚ να έχει... πετάξει το μπαλάκι ουσιαστικά στους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών. Η διαφορά στο οικονομικό στα πρώτα ραντεβού δεν καλύφθηκε και έτσι τα θέματα έχουν μείνει στον αέρα μέχρι νεωτέρας.

Την ίδια στιγμή, τον προσεχή Ιανουάριο δεν υπάρχει σχέδιο μόνο για προσθήκες και ανανεώσεις, αλλά και για αποχωρήσεις, αφού ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. Τέτοιοι είναι οι Μαντούρο και Μάρτενς που ακόμη δεν έχουν δείξει αυτά για τα οποία αποκτήθηκαν. Ο Μάρτενς είχε ένα καλό ματς με τη Φιορεντία, όμως αυτό δεν έχει φτιάξει την γενικότερη εικόνα του, ενώ ο διεθνής χαφ ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα