Με νέο «αίμα» για την αντεπίθεση

Με νέο «αίμα» για την αντεπίθεση

Με νέο «αίμα» για την αντεπίθεση

bet365

Το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα επιβάλει ροτέισον και ο Μίτσελ αναμένεται να ξεκινήσει την αντεπίθεση του Ολυμπιακού για την κορυφή με αρκετά νέα πρόσωπα.

Το ματς με τη Μάλμε την Τρίτη (9/12) απαιτεί ξεκούραστα πόδια και γεμάτα πνευμόνια. Γι αυτό το λόγο, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (6/12, 19:30) ο Μίτσελ θα ξεκινήσει με νέα πρόσωπα την αντεπίθεση του Ολυμπιακού για την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Μαζουακού και Ελαμπντελαουί, είναι ευκαιρία να ξεκουραστούν δεδομένου ότι εκείνοι έχουν... τραβήξει το κουπί σε Ελλάδα και Champions League, παίζοντας ασταμάτητα. Ο «Τσόρι», επίσης, θα ξεκουραστεί, μιας και έχει δεχτεί ένα χτύπημα, ενώ εκτός συγκριτικά με το ματς της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα μείνουν οι Μήτρογλου, Φουστέρ, Αμπιντάλ και Αφελάι.

Ο Αυλωνίτης, ο Ρομπέρτο και ο Μιλιβόγεβιτς θα είναι στην αρχική 11άδα. Πάμε να δούμε πως θα παραταχτεί ο Ολυμπιακός στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:

Ρομπέρτο, Σαλίνο, Γιανούλης στα άκρα της άμυνας και Αυλωνίτης - Μποτία στο κέντρο της άμυνας. Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Κασάμι, Ντοσεβί και Μπουχαλάκης θα συνθέσουν τη μεσοεπιθετική ανάπτυξη της ομάδας ενώ ο Μπενίτες είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν κι οι Διαμαντάκος - Σιόβας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα