Συγκίνηση στο «αντίο» του Λινοξυλάκη

Νίκος Αθανασίου
Συγκίνηση στο «αντίο» του Λινοξυλάκη

bet365

Πλήθος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, άλλων ομάδων και απλού κόσμου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Κώστα Λινοξυλάκη.

Ο Κώστας Λινοξυλάκης, μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες που φόρεσαν ποτέ την φανέλα του Παναθηναϊκού, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία το μεσημέρι της Παρασκευής. Στην κηδεία του παλαίμαχου άσου έδωσαν το παρών αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού, όπως και οι αντίπαλοι του στους αγωνιστικούς χώρους, Νεστορίδης και Υφαντής.

Το παρών από την «πράσινη» οικογένεια έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο Γ.Γ, Γώργος Καρανάσος ενώ την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Παράλληλα, υπήρχαν στεφάνια από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, την ΠΑΕ, την Θύρα 13 και τον Δήμο Αθηναίων, όπου υπηρέτησε ο Λινοξυλάκης ως αντιδήμαρχος και μέλος του Δ.Σ κατά το παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα