Μήνυμα Μίτσελ με αποκλεισμό βασικών παικτών!

Μήνυμα Μίτσελ με αποκλεισμό βασικών παικτών!

Gazzetta team
Μήνυμα Μίτσελ με αποκλεισμό βασικών παικτών!

bet365

Έκπληξη προκάλεσαν οι επιλογές του Μίτσελ για την αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ισπανός κόουτς, έχοντας φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού του και το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μάλμε την επόμενη εβδομάδα, άφησε εκτός τους Μητρογλου, Αφελαι, Αμπινταλ, Ομαρ και Μασουάκου! Ωστόσο αποτελεί και μήνυμα προς αυτούς; τους παίκτες, μετά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ώστε να βρουν τον καλό τους εαυτό!

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έμεινε επίσης εκτός λόγω της κάκωσης στον στον δεξιό μηρό, που αποκόμισε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ και ο Νίκος Βέργος έμεινε στα «πιτς», με μικροτραυματισμό.

Το σημερινό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και σωστής κυκλοφορίας. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα