ΠΑΟΚ: Στο «ψυγείο» μέχρι νεωτέρας ο Τζαβέλλας

ΠΑΟΚ: Στο «ψυγείο» μέχρι νεωτέρας ο Τζαβέλλας

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Στο «ψυγείο» μέχρι νεωτέρας ο Τζαβέλλας

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας εμφανίστηκε στη χθεσινή προπόνηση με διάθεση να λύσει την παρεξήγηση με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Το θέμα στάλθηκε στην διοίκηση με τους Αγγελίδη και Βρύζα να του λένε πως «κουμάντο στην ομάδα κάνει ο προπονητής. Βρείτε τα…».

Μετανιωμένος και με διάθεση να λύσει το πρόβλημα που δημιούργησε στις σχέσεις του με την ομάδα και πιο συγκεκριμένα με το τεχνικό τιμ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Να θυμίσουμε πως ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μετά την προπόνηση της Δευτέρας (1/12), όπου είχε ανακοινωθεί πως δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, παρά φυσιολογική επιβάρυνση στο σημείο του πρόσφατου τραυματισμού του, ζήτησε να μεταβεί σε δικό γιατρό στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα τραυματισμού. Αφού του δόθηκε άδεια, αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε καμία βελτίωση στο πόδι του με αποτέλεσμα να έρθει η προστριβή με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Χθες πήγε στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσήμβριας και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Έλληνα προπονητή. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» αφού άκουσε τον Τζαβέλλα για το πώς έχει η κατάσταση, δεν πείστηκε με αποτέλεσμα το θέμα να παραμείνει ανοιχτό. Ο Αναστασιάδης τον παρέπεμψε στην διοίκηση προκειμένου η ΠΑΕ να αποφασίσει για το μέλλον του Τζαβέλλα. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδα Ζήσης Βρύζας υποστήριξαν πως «κουμάντο στην ομάδα κάνει ο προπονητής και καλό θα είναι να λύσετε εσωτερικά το θέμα». Το μπαλάκι επέστρεψε και πάλι στον Αναστασιάδη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται ν’ αποφασίσει για το πώς θα λήξει η υπόθεση Τζαβέλλα. Για την ώρα ο διεθνής αμυντικός θα μπει στο «ψυγείο» κάτι σαν σιωπηλή τιμωρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα