Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Καθαρό» το φύλλο αγώνα

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Καθαρό» το φύλλο αγώνα

Απόστολος Παγώνης
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: «Καθαρό» το φύλλο αγώνα

bet365

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος δεν έχει γράψει τίποτα στο φύλλο αγώνα-όπως υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με τον Δικέφαλο του Βορρά, ο διαιτητής του ντέρμπι δεν αναφέρει τίποτα για τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου κατά την διάρκεια προθέρμανσης και το μοναδικό που γράφει είναι πως υπήρξε διακοπή λίγων λεπτών από ρίψη κροτίδων και φωτοβολίδων και στη συνέχεια και μετά από συννενόηση των δύο ομάδων διεξήχθη ομαλά το ζέσταμα.

Επίσης, όπως αναφέρει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος δεν έχει γράψει ούτε την είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα αλλά ούτε και την επίθεση στον Φακούντο Περέιρα, κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα αποφύγουν τα χειρότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα