Αντικείμενο χτύπησε τον Γλύκο (vid)

Gazzetta team
Αντικείμενο χτύπησε τον Γλύκο (vid)

bet365

Ο τραυματισμός του Παναγιώτη Γλύκου από αντικείμενο από την κερκίδα ώθησε τον Ζήση Βρύζα να πάρει τον ΠΑΟΚ και να φύγει για τα αποδυτήρια!

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ χτύπηθηκε στην διάρκεια της προθέρμανσής του με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος. Αμέσως έσπευσε πάνω του το ιατρικό τιμ του δικεφάλου του Βορρά. Η διαρκής ρίψη καπνογόνων και φωτοβολίδων έκανε τον Ζήση Βρύζα λίγο μετά να κάνει κίνηση προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πάνε στα αποδυτήρια. Κάτι που έγινε πράξη. Έπειτα από τις απαιτούμενες διαβουλεύσεις η προθέρμανση του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκε από εκεί που ήταν μπροστά στην Θύρα 7 στο κέντρο του γηπέδου. Και πάλι ο Γλύκος -που είχε σηκωθεί μετά τις σχετικές ιατρικές βοήθειες και έδειχνε καλά- έγινε στόχος της κερκίδας. Οι άνθρωποι του δικεφάλου του Βορρά πάντως έκαναν τα παράπονά τους προς τους ομολόγους τους στον Ολυμπιακό που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο αλλά και κοντά στην κερκίδα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα