Στιλ: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

Στιλ: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

Νίκος Αθανασίου
Στιλ: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια»

bet365

Ο Λουκ Στιλ μίλησε για την αγχωτική νίκη κόντρα στην Βέροια ενώ αναφέρθηκε στην οικογένεια του που είναι, πλέον, τρελοί Παναθηναϊκοί!

Τρίτη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό...

«Για μας πλέον το Πρωτάθλημα είναι το πιο σημαντικό. Σίγουρα θα το έχουν πει αυτό κι άλλοι συμπαίκτες μου. Ήταν μια φανταστική νίκη, γιατί μετά από μια διακοπή μπορεί να παρουσιαστείς λίγο βαρύς. Παίξαμε πολύ καλά, ιδιαίτερα πριν από την αποβολή, κυνηγήσαμε το γκολ και ήμασταν εξαιρετικοί. Είναι πολύ όμορφο να κερδίζεις, ειδικά τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι».

Ο Παναθηναϊκός παρ’ ότι είχε πολύ καλή εμφάνιση, δέχθηκε και πάλι γκολ, παρ’ ότι θα μπορούσε να είχε κερδίσει πολύ πιο άνετα.

«Σκόραραν από ένα πλάγιο. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι μετά απ’ αυτό ήμασταν απόλυτα επαγγελματίες και κάναμε αυτό που έπρεπε».

Πιστέψατε, μετά το 2-0 και την αποβολή του αντιπάλου, ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει;

«Εγώ προσωπικά όχι. Πρέπει να θυμάσαι ότι ποτέ δεν τελειώνει ένα παιχνίδι νωρίτερα… Το δεύτερο γκολ έκανε τα πράγματα πιο εύκολα και ακόμα κι αν δεχτήκαμε το γκολ και κάναμε τη νίκη λίγο οριακή, ήταν μια φανταστική νίκη».

Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα τριών ημερών κόντρα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης.

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. Αυτό το διαπιστώνουμε κάθε βδομάδα. Είναι δύο δύσκολα ματς, θα τα προσεγγίσουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια, ως συνήθως. Την Πέμπτη θα παίξουμε με τον Παναιτωλικό. Τους έχουμε κερδίσει στο Κύπελλο και ίσως δουν την αναμέτρηση ως ευκαιρία για ρεβάνς, αλλά είμαι βέβαιος. Περιμένω να φτάσει η ώρα του αγώνα γιατί νοιώθω πολύ καλά ατομικά, αλλά θεωρώ ότι και η ομάδα είναι σε καλό σημείο.

Αγόρασες δώρα του Παναθηναϊκού για την οικογένεια σου, όπως είδαμε στο προφίλ σου στο twitter.

«Η οικογένεια μου με στηρίζει σε όποια ομάδα κι αν παίζω. Ήρθα λοιπόν στην Ελλάδα και πλέον είναι “τρελοί” με τον Παναθηναϊκό. Γεννήθηκαν οπαδοί της Πίτερμπορο και της Μαντσέστερ Γιουνάιτεντ αλλά πλέον όλοι δηλώνουν φίλοι του Παναθηναϊκοί, οι γονείς τα ξαδέρφια μου, ακόμα και η γιαγιά μου φοράει πράσινα!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα