«O Κλίεσταν μπορεί να κλείσει στον Ολυμπιακό» (vids)

«O Κλίεσταν μπορεί να κλείσει στον Ολυμπιακό» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«O Κλίεσταν μπορεί να κλείσει στον Ολυμπιακό» (vids)

bet365

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Άντερλεχτ αποκάλυψε πως ο Σάσα Κλίεσταν μπορεί να κλείσει ως δανεικός στον Ολυμπιακό τον Γενάρη.

Ο Χέρμαν Βαν Χολσμπέεκ μιλώντας στον βελγικό Τύπο αναφέρθηκε σε διάφορα μεταγραφικά ζητήματα. «Είναι πιθανό ο Κλίεσταν να δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό. Κοιτάζουμε να βρούμε μία λύση γι' αυτόν», σχολίασε για την περίπτωση του Κλίεσταν. Επίσης άφησε να εννοηθεί πως τα πράγματα στην υπόθεση του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς πηγαίνουν πολύ καλά με τον Ολυμπιακό να έχει αποφασίσει να τον κρατήσει στο δυναμικό του, έχοντας ήδη κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις. Ο 29χρονος διεθνής Αμερικανός Σάσα Κλίεσταν που μπορεί να παίξει ως αμυντικό και κεντρικό χαφ αλλά και ως αριστερός ακραίος. Το όνομά του έχει συνδεθεί και παλαιότερα με τον πειραϊκό σύλλογο. To συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ λήγει το 2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα