Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη με Πανθρακικό

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη με Πανθρακικό

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη με Πανθρακικό

bet365

Στον ΠΑΟΚ ξέρουν ότι πρέπει να νικήσουν σήμερα (17:15) στην Τούμπα τον Πανθρακικό έτσι ώστε να πάνε στο Φάληρο πρώτοι και να μεγαλώσουν την πίεση στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Πιθανή... γκέλα στο ματς με τον Πανθρακικό, θα ήταν (σχεδόν) καταστροφική για τον ΠΑΟΚ που τόσο καιρό έχει «χτίσει» τα θεμέλια για την πρώτη θέση. Όμως το +5 που είχε... ροκανίστηκε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη και πλέον, αυτό το +5 μπορεί να γίνει -1 στο «Γεώργιος ΚαραΪσκάκης» στις 3/12.

Ετσι, ο Αγγελος Αναστασιάδης επιθυμεί από την ομάδα του να τα δώσει όλα στο ματς με τον Πανθρακικό έτσι ώστε να έρθει στην Αθήνα, διατηρώντας τη διαφορά των δύο βαθμών.

Όσον αφορά στα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη, ο Γλύκος θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια με τους Σκόνδρα, Βίτορ, Τζαβέλλα και Ρατς στην άμυνα.

Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Παπαδοπουλος και Σαλπιγγίδης συμπληρώνουν την 11άδα.

Κατσικάς, Μαντούρο και Μακ θα είναι εκτός αποστολής. Όσο για τους Αθανασιάδη - Τζιόλη αυτό θα ξεκαθαρίσει αργότερα, αν και αναμένεται να πάρουν ανάσες ενόψει Ολυμπιακού.

Για τον Πανθρακικό, ο Γκιγέρμο Πέρες δεν είναι 100%, παρόλο που ανέβασε ρυθμούς το Σάββατο και έτσι δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μεχία, Μπαϊκαρά, Ίγκορ, Σερφά, Ντιγκινί, Ρομέου, Πασχαλάκη, Αθανασιάδη, Καθάριο, Τζάνη, Λαδάκη, Χρήστου, Χασομέρη, Παπαγεωργίου, Τσουμάνη, Εμπόου, Ποτουρίδη, Κάσες και Οκάτσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα