Βίτορ: «Χριστούγεννα στην κορυφή, γκολ στο Φάληρο»

Βίτορ: «Χριστούγεννα στην κορυφή, γκολ στο Φάληρο»

Gazzetta team
Βίτορ: «Χριστούγεννα στην κορυφή, γκολ στο Φάληρο»

bet365

Ο Μιγκέλ Βίτορ μίλησε για την επιθυμία του να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ευχήθηκε να σκοράρει στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ακόμη στο κρίσιμο ματς με την Γκινγκάμπ για το Europa League, αλλά και την επικείμενη συνεργασία του με τον Γιώργο Τζαβέλλα στο κέντρο της ασπρόμαυρης άμυνας.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Μιγκέλ Βίτορ στην εφημερίδα «Live Sport»:

Κατ' αρχάς το σχόλιο σου για το ματς στη Λευκορωσία.

«Γνωρίζαμε ότι θα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ υπήρχε και ιδιαιτερότητα των καιρικών συνθηκών. Ο αγωνιστικός χώρος και το πολύ κρύο ήταν πρόβλημα και για εμάς και για τον αντίπαλο. Επίσης γνωρίζαμε ότι αυτή η ομάδα στην έδρα της είναι καλύτερη απ' ότι μακριά από αυτήν. Άλλωστε εδώ ούτε η Γκινγκάμπ κέρδισε. Πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το παιχνίδι μας. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και πιστεύω ότι αξίζαμε την νίκη».

Ο ΠΑΟΚ πλέον κρατά την τύχη στα χέρια του για την πρόκριση στους «32».

«Το ιδανικό σενάριο θα ήταν σε αυτό το τελευταία παιχνίδι να μην χρειαζόμασταν αποτέλεσμα και να είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση. Πλέον πρέπει να κερδίσουμε και πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Παίζουμε στην έδρα μας και για να πάρουμε την πρόκριση δεν εξαρτόμαστε από άλλον και αυτό είναι θετικό. Η πρόκριση είναι στα δικά μας χέρια και πρέπει να κερδίσουμε για να να προχωρήσουμε».

Νέος τραυματισμός στο κέντρο της άμυνας. Αυτήν τη φορά του Κατσικά. Πλέον θα έχεις παρτενέρ τον Τζαβέλλα.

«Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα γιατί και την περασμένη σεζόν έπαιξα κάποια παιχνίδια με τον Τζαβέλλα και νομίζω ότι γνωριζόμαστε. Είναι καλός παίκτης με πολλή ποιότητα και νομίζω ότι θα έχουμε καλή χημεία στα παιχνίδια από τη στιγμή που έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Πώς βλέπεις τα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος με Πανθρακικό και Ολυμπιακό;

«Είναι πολύ σημαντικά και τα δύο και ειδικά αυτό με τον Ολυμπιακό που είναι δεύτερος στη βαθμολογία και μας ακολουθεί. Πάντως όλοι αυτοί οι συνεχόμενοι αγώνες το επόμενο διάστημα είναι σημαντικοί. Αν καταφέρουμε να κάνουμε Χριστούγεννα στην κορυφή, τότε θα μπορούμε να κάνουμε σκέψεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Παρότι έχεις βγάλει πολλές τελικές προσπάθειες από στημένες φάσεις, δεν έχεις σκοράρει φέτος. Τι συμβαίνει;

«Πέρυσι είχα πετύχει κάποια γκολ. Το προσπαθώ και φέτος, αλλά φαίνεται ότι κάτι λείπει. Δεν ξέρω αν αυτό που λείπει είναι η τύχη ή αν χρειάζεται να κάνω μεγαλύτερη προσπάθεια. Εγώ θα προσπαθήσω να σκοράρω και μακάρι αυτό να συμβεί στο επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι όταν βάλω το πρώτο, μετά όλα θα είναι πιο εύκολα. Μακάρι να σκοράρω στο “Καραϊσκάκη”».

Πώς βλέπεις το ότι η ομάδα σου είναι στην κορυφή της βαθμολογίας;

«Στην προετοιμασία ήταν γνωστό ότι είχαν γίνει πολλές αλλαγές. Πάντα με τόσες αλλαγές σε μία ομάδα δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις γρήγορα το σύνολο που θέλεις. Στην πορεία το κάναμε να φανεί εύκολο, αλλά θέλω να σημειώσω ότι ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτε. Είμαστε μία νεανική ομάδα, πρέπει συνεχώς να βελτιωνόμαστε και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την πρωτιά και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ως το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα