Επιστροφές στην Βέροια ενόψει Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Επιστροφές στην Βέροια ενόψει Παναθηναϊκού

bet365

Όσο γίνεται πιο έτοιμη για το ματς με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή θα είναι η Βέροια, καθώς επέστρεψαν οι Καλτσάς, Βέρτζος, Κατίδης και Βάσκες.

Ημέρα επιστροφών για την Βέροια με τον τεχνικό της... βασίλισσας του βορρά Χοσέ Γκρανέρο να βλέπει στην σημερινή προπόνηση τους Καλτσά, Βέρτζο, Κατίδη και Βάσκες, κάτι που φυσικά τον αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Στον αντίποδα δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν οι Σέντρικ και Καταλά και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβουν, ενώ και ο Βεργώνης είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει, μιας και το πιο πιθανό είναι να προφυλαχθεί μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε. Εκτός αποστολής θα μείνει σίγουρα ο τιμωρημένος Αμαραντίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα