Κάταγμα ο Ζουμπουλάκης, έναν μήνα εκτός ο Γουνδουλάκης!

Δημήτρης Τομαράς
Κάταγμα ο Ζουμπουλάκης, έναν μήνα εκτός ο Γουνδουλάκης!

bet365

Πλήγμα στον Πλατανιά με τον Ζουμπουλάκη που υπέστη κάταγμα στο αριστερό του χέρι και κυρίως με τον Γουνδουλάκη που τέθηκε off για περίπου έναν μήνα!

Αγωνιστικά παιχνίδια με στόχο την τακτική και μυϊκή ενδυνάμωση περιλάμβαναν οι δύο προπονήσεις, που πραγματοποιήθηκαν το πρωί και το απόγευμα της Τρίτης στον Πλατανιά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νέπλιακ και Σέχου. Από τις εξετάσεις προέκυψε ότι ο Γουνδουλάκης υπέστη υποτροπή στο τραύμα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και αναμένεται να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για 20 - 25 ημέρες. Επίσης κάταγμα σε δάχτυλο του αριστερού του χεριού υπέστη στην πρωινή προπόνηση ο Ζουμπουλάκης. Η προπόνηση της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί, στο Μάλεμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα