ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για Λευκορωσία

ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για Λευκορωσία

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αναχώρησε για Λευκορωσία

bet365

Για το Μινσκ της Λευκορωσίας αναχώρησε ο ΠΑΟΚ. Αισιοδοξία διέκρινε την αποστολή του «δικεφάλου του βορρά», χωρίς όμως να κάνουν δηλώσεις παίκτες και προπονητής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού έκανε την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους λίγη ώρα νωρίτερα και ο Άγγελος Αναστασιάδης είδε με χαρά τον Αλέξανδρο Τζιόλη να συμπεριλαμβάνεται τελικά στα πλάνα του, αναχώρησε για το Μινσκ όπου την Πέμπτη αντιμετωπίσει τη Ντιναμό για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι παίκτες του ήταν αισιόδοξοι και αρκετά χαλαροί κατά την αναχώρηση, όμως, δεν μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου.

Τν Τετάρτη (26/11) στις 16.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου «Πεκίνο», θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του ΠΑΟΚ, ενώ η τελευταία προπόνηση θα λάβει χώρα στις 18:00 στις προπονητικές εγκαταστάσεις της εθνικής ομάδας της Λευκορωσίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα