O Ράντομιρ Άντιτς στο gazzetta.gr!

O Ράντομιρ Άντιτς στο gazzetta.gr!

bet365

Ο Ράντομιρ Άντιτς μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr για την αυριανή αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό. Τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του Μίτσελ, ο ρόλος του Αρντά Τουράν και η δύναμη του “Βιθέντε Καλντερόν”.

H "αλεπού των πάγκων", Τζιοβάνι Τραπατόνι είχε δηλώσει σε ανύποπτη στιγμή: “Ένας καλός προπονητής αν κάνει τα πάντα σωστά σε μία ομάδα μπορεί να την ανεβάσει στο 5%. Αντίθετα, εάν δεν είναι καλός, η ομάδα μπορεί να γίνει χειρότερη κατά 30%”.

Ο Ράντομιρ Άντιτς ανήκει στην κατηγορία των τεχνικών που έγραψαν ιστορία καταφέρνοντας να κατακτήσει το νταμπλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης το 1996, έχοντας ως παίκτη τον Μίλινκο Πάντιτς.

Επίσης είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει καθίσει στους πάγκους των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θεωρείται λάτρης της πειθαρχίας αλλά και του 4-4-2, το οποίο μετατρέπει πολλές φορές σε 4-2-3-1.

Το gazzetta.gr, συνομίλησε τον Ράντομιρ Άντιτς ζητώντας την άποψη του για την αυριανή αναμέτρηση στο “Βιθέντε Καλντερόν” ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ολυμπιακό.

“Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι αρνητικό για τον Ολυμπιακό. Την ευνοεί το μομέντουμ.

Είναι πολύ δυνατή, ιδιαίτερα στο “Βιθέντε Καλντερόν" που δεν έχει χάσει εδώ και 1,5 χρόνο στην Ευρώπη, ενώ θέλει πολύ αυτή τη νίκη. Οι συνθήκες που θα την αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός δεν είναι οι καλύτερες δυνατές για την ελληνική ομάδα”.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, εξήγησε τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα στην Μαδρίτη.

“Η Ατλέτικο θέλει προσοχή στις στημένες φάσεις, στα κόρνερ, στα φάουλ. Είναι επικίνδυνη στον αέρα. Οι αμυντικοί του Ολυμπιακού θα έχουν πολύ δουλειά και πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Σε αυτό το επίπεδο δεν συγχωρούνται τα λάθη. Ο Ολυμπιακός οφείλει να έχει υπομονή στο παιχνίδι του. Δεν μπορείς να παίξεις επιθετικά στο 'Βιθέντε Καλντερόν'. Πρέπει να περιμένει και να βγει στην κόντρα. Νομίζω πως μπορεί να το κάνει καλά αυτό”.

Ο 66χρονος πρώην νταμπλούχος με τους “ροχιμπλάνκος” ξεχωρίζει από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, τον Αρντά Τουράν.

“Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι ένας πολύ ώριμος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανά πάση στιγμή μπορεί μπορεί να κάνει την ζημιά. Πρέπει να τον προσέξουν στον Ολυμπιακό. Πιστεύω μπορεί να εξελιχθεί σε κλειδί της αυριανής αναμέτρησης”.

Ο Σέρβος προπονητής είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

"Ασφαλώς και έχω άποψη. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Ολυμπιακό. Έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο του κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει φέρει τα τελευταία χρόνια. Νομίζω πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο".

Διάβασε αυτό προτού σχολιάσεις!

 

Τελευταία Νέα