Κέρδη ο Άλαν και οι πιτσιρικάδες

Νίκος Τσιώκος
Κέρδη ο Άλαν και οι πιτσιρικάδες

bet365

Ο Άλαν και όσοι αγωνίστηκαν από την ομάδα Κ20 ήταν τα κέρδη του Εργοτέλη στα δύο φιλικά με Ηρόδοτο και Επισκοπή. Από την επόμενη εβδομάδα ο Φίντελεφ.

Δύο φιλικά έδωσε την Κυριακή ο Εργοτέλης απέναντι σε Ηρόδοτο και Επισκοπή. Ο απολογισμός ήταν μία ήττα και μία νίκη, όμως στα φιλικά δε μετράνε τα αποτελέσματα. Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ομάδες στο καθένα και δοκίμασε διάφορα σχήματα.

Σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του σε αμφότερα τα παιχνίδια και γι' αυτό δεν προβληματίζεται καθόλου για την ήττα από τον Ηρόδοτο.

Μάλιστα, είχε και αρκετά κέρδη, με μεγαλύτερο όλων τον Άλαν. Ο Βραζιλιάνος έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, καθώς αγωνίστηκε για 25 λεπτά στο πρώτο εκ των δύο φιλικών.

Η... δίψα που έδειξε να έχει για μπάλα ήταν κάτι που χαροποίησε τον τεχνικό των Κρητικών, ενώ είναι και σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, πάνω στην οποία δούλεψε το χρονικό διάστημα που ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.

Έτσι, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού φαίνεται να είναι έτοιμος να βοηθήσει. Βέβαια, αυτό θα το κρίνει ο Δερμιτζάκης τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος κόουτς... τσέκαρε και έξι συνολικά παίκτες της ομάδας Κ20, που του άφησαν θετικές εντυπώσεις, ενώ δεν είχε στη διάθεσή του μόνο τον Φίντελεφ. Ο 25χρονος στόπερ έχει ανεβάσει ρυθμούς, όμως αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Άλλωστε, τεχνικό και ιατρικό τιμ δε θέλουν να πιέσουν ούτε τον Άλαν, ούτε τον Φίντελεφ, παρά μόνο οι δύο παίκτες να είναι στο 100%. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι γι' αύριο υπάρχει ρεπό, με την προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου να συνεχίζεται το πρωί της Τετάρτης (26/11).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα