Στη Νιούκαστλ πίνουν... νερό στο όνομα του Παναθηναϊκού

Νίκος Ρόλλας
Στη Νιούκαστλ πίνουν... νερό στο όνομα του Παναθηναϊκού

bet365

Στην Νιουκαστλ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και την δουλειά που έκαναν στον Μεχντί Αμπέντ, με τελευταίο τον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Πάβελ Σρνίτσεκ.

Συνώνυμο του ονόματος του Μεχντί Αμπέντ έχει γίνει στο Νιούκαστλ, ο Παναθηναϊκός. Όσοι ασχολούνται με τους «ανθρακορύχους» μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τους «πράσινους» λόγω της θεαματικής βελτίωσης που έχει παρουσιάσει ο Αλγερινός, με την δουλειά που έκανε στην Αθήνα...

Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί ο Πάβελ Σνίτσεκ, που είχε φορέσει την φανέλα της Αγγλικής ομάδας για 152 παιχνίδια. Ο Τσέχος παλαίμαχος τερματοφύλακας λοιπόν, που αρθρογραφεί στην «Chroniclelive» ασχολήθηκε με την περίπτωση του νεαρού μέσου, γράφοντας στην στήλη του...

«Οι δανεισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου και χρησιμεύουν, προκειμένου να βελτιωθεί η αξία του όταν θα γυρίσει στην ομάδα του. Όπως έγινε με την περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ. Ο νεαρός μέσος γύρισε από την θητεία του στην Ελλάδα άλλος... παίκτης, όχι απλώς από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά και εμπειρίας», ενώ στάθηκε στο ιδιαίτερα στο πως έμαθε να έχει υπομονή και να δουλεύει για την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα