Ελευθερία με... τίμημα για Πουλίδο

Ελευθερία με... τίμημα για Πουλίδο

Δημήτρης Τομαράς
Ελευθερία με... τίμημα για Πουλίδο

bet365

Η Τίγκρες ζήτησε σύμφωνα με τα media στο Μεξικό από τον Πουλίδο να τα βρουν για να πουληθεί σε ομάδα της χώρας με τον παίκτη να αρνείται πεισματικά!

Όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες στο Μεξικό η Τίγκρες στην τελευταία συνάντηση που είχε με την πλευρά του Άλαν Πουλίδο υποσχέθηκε ελευθερία με... τίμημα. Να άφηνε δηλαδή τον διεθνή Μεξικανό κυνηγό να φύγει αλλά με μεταγραφή σε άλλον σύλλογο της χώρας και εφόσον θα τα είχαν βρει. Ο Πουλίδο πάντα βάσει των ίδιων πηγών δεν δέχθηκε το παραμικρό, επιλέγοντας να περιμένει τις τελικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων. Προκαλεί πάντως απορία η πληροφορία που διέρρευσε πως η Τίγκρες προέβη σε αυτήν την... αντι-προσφορά με τις... ευλογίες της Ομοσπονδίας και της Λίγκας της χώρας. Ο παίκτης όμως δεν αλλάζει τακτική. Θέλει να απεμπλακεί τελείως από την Τίγκρες και είναι αποφασισμένος να παίξει μπάλα στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Μοιραία το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα