Φιλικό: Παναιγιάλειος - Παναιτωλικός 1-1

Gazzetta team
Φιλικό: Παναιγιάλειος - Παναιτωλικός 1-1

bet365

Η άτυπη ρεβάνς του 4-1 έγινε στο Αίγιο, με τον Παναιγιάλειο και τον Παναιτωλικό να έρχονται ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό παιχνίδι...

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι του Παναιτωλικού στο Αίγιο κόντρα στον Παναιγιάλειο. Οι δύο προπονητές είχαν την ευκαιρία να δουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους, ενώ αυτό το φιλικό έρχεται ως... ρεβάνς μετά το 4-1 στο Αγρίνιο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Κάπελ με πλασέ στο 4’ μετά από μπαλιά του Μαρτίνες άνοιξε το σκορ και ισοφάρισε ο Παναιγιάλειος στο 55’ με κεφαλιά του Τζημογιάννη μετά από κόρνερ του Πόνσε.

Παναιγιάλειος: Σταυριανός, Σανδραβέλης (61’ Σπίνουλας), Τζημογιάννης, Μπούνας (86’ Μπεκατώρος), Νάστος (46’ Πόνσε), Τσατσαρής, Σεχολάρι (71’ Μπουρλάκης), Γκοτσούλιας (77’ Μπουτζίκος), Σταμογιάννος (79’ Ρέλλας), Ουρτάδο (61’ Ακπαρίδης), Σκαρτσίλας (72’ Μιλίγιεβιτς).

Παναιτωλικός: Ράφαελ (46’ Στεφανάκος, 76’ Κολοβούρης), Μύγας (59’ Κωνσταντινόπουλος), Κουτρομάνος (68’ Κέβιν), Μαλεζάς (46’ Κούσας), Ετζενγκέλε (46’ Χαντάκιας), Γοδόι (46’ Καλογέρης), Μαρτίνες (59’ Μήλιος), Φωτάκης (46’ Κόρμπος), Βιγιαφάνιες (46’ Ρουμπουλάκου), Κάπελ (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Άλβες (46’ Βασιλείου).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα