Χαλ - Τότεναμ 1-2

Gazzetta team
Χαλ - Τότεναμ 1-2

bet365

Η Χαλ έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες (50' Ραμίρες) και η Τότεναμ με κορυφαίο τον Έρικσεν έκανε την ανατροπή στο 90' (1-2)!

Θύμισε το ματς με την Άστον Βίλα λίγες ημέρες νωρίτερα. Η Τότεναμ αποδεικνύεται… εφτάψυχη και ξαφνικά εκεί που ήταν σε ακόμη ένα ματς με την πλάτη στον τοίχο, βρίσκεται στο -2 από την 4η θέση! Τα σπιρούνια βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς, είδαν τη Χαλ να μένει επίσης νωρίς με 10 παίκτες μετά από ανόητη ενέργεια του Ραμίρες (50’) και έπρεπε να φτάσουμε στο 90’, για να έρθει η ανατροπή με τον κορυφαίο του ματς Έρικσεν, που στο 90’ έκανε το 1-2!

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Λίβερμορ, που πλήγωσε την πρώην ομάδα του, με την οποία σε 6 χρόνια δεν είχε ούτε ένα γκολ… Ο Φάτσιο δεν έδιωξε σωστά με το κεφάλι και ο μέσος της Χαλ πρόλαβε τον Ντέιβις, για να κάνει το 1-0 στο 8’! Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα για την Τότεναμ, με τον Φάτσιο να βάζει την τελευταία στιγμή την κόντρα στον Ραμίρες, ενώ στη συνέχεια ο Γιορίς έκανε δύο αποκρούσεις στα σουτ των Μπρέιντι και Μπεν Αρφά, για να κρατήσει το 1-0 μέχρι το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης όλα άλλαξαν. Στο 50’ ο Ραμίρες προσπάθησε να χτυπήσει εκτός φάσης τον Φερτόνχεν και αναπόφευκτα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη. Αμέσως, οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία και άρχισαν να πιέζουν. Στο 61’ κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, όταν αρχικά το φάουλ του Έρικσεν σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του ΜακΓκρέγκορ, η μπάλα στη συνέχεια βρήκε πάνω του και κατέληξε στα πόδια του Κέιν, που έκανε το 1-1!

Οι παίκτες του Ποκετίνο συνέχισαν να πιέζουν, έστω και αν οι ευκαιρίες τους ήταν ελάχιστες, με τους γηπεδούχους να κλείνονται πίσω και να αντεπεξέρχονται εξαιρετικά. Τελικά, όμως, δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε τον βαθμό, με τον Έρικσεν να το παίρνει πάνω του και να κάνει το τελικό 1-2 στο 90’ με σουτ από το ύψος της περιοχής!

Χαλ (Μπρους): ΜακΓκρέγκορ, Ρόμπερτσον, Ντέιβις, Ντόουσον, Μπεν Αρφά (57' Μέιλερ), Χάντλστοουν (64' Ροσενιόρ), Αχμέντ Ελ Μοχαμαντί, Λίβερμορ, Ραμίρες, Γιέλαβιτς, Μπράντι (87' Κουίν)

Τότεναμ (Ποκετίνο): Γιορίς, Βερτόνχεν, Φάτσιο, Ντέιβιτς, Ντάιερ (46' Κίρικες), Ντεμπελέ (59' Λένον), Μέισον, Έρικσεν, Σολδάδο (79' Παουλίνιο), Λαμέλα, Κέιν

ΜακΓκρέγκορ, Ρόμπερτσον, Ντέιβις, Ντόουσον, Μπεν Αρφά (57' Μέιλερ), Χάντλστοουν (64' Ροσενιόρ), Αχμέντ Ελ Μοχαμαντί, Λίβερμορ, Ραμίρες, Γιέλαβιτς, Μπράντι (87' Κουίν)

Τότεναμ (Ποκετίνο): Γιορίς, Βερτόνχεν, Φάτσιο, Ντέιβιτς, Ντάιερ (46' Κίρικες), Ντεμπελέ (59' Λένον), Μέισον, Έρικσεν, Σολδάδο (79' Παουλίνιο), Λαμέλα, Κέιν

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα