Το πάνω χέρι και με Σιμεόνε ο Μίτσελ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Το πάνω χέρι και με Σιμεόνε ο Μίτσελ! (vids)

bet365

Ο Μίτσελ δεν έχει μόνο θετική παράδοση συνολικά με την Ατλέτικο αλλά και υπέρ του την... προϊστορία με τον Ντιέγο Σιμεόνε!

Τον Μίτσελ και τον Σιμεόνε τους συνδέει μία κοινή πορεία στο πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν. O Μίτσελ -του οποίου την συνολική θετική παράδοση με την Ατλέτικο σας την έχουμε αναφέρει προ ημερών- ήταν στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 1982 έως το 1996. Ο Σιμεόνε στην Ατλέτικο την τριετία 1994-1997 και μετά ξανά το 2003-2005. Οι δυό τους τέθηκαν αντιμέτωποι πρώτα ως παίκτες και μετά ως προπονητές.

Επτά φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα με τον άσο της Ρεάλ να έχει πέντε νίκες υπέρ του. Ο Σιμεόνε είχε από την άλλη μία νίκη και ενώ έχει ματς έληξε ισόπαλο. Ο Μίτσελ έχει σκοράρει και δύο φορές και ενώ ο Αργεντίνος μία. Σε προπονητικό επίπεδο ο Μίτσελ έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα στα ματς με τον Ντιέγο Σιμεόνε. Έχει χάσει ως τεχνικός της Σεβίλλης και ενώ είχε και μία ισοπαλία. Έχει πετύχει βέβαια και το φετινό τρίποντο στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό.

- Δείτε στην Gallery βίντεο από τον Μίτσελ σε δράση με την Ρεάλ αλλά και πλάνα από την καριέρα του Σιμεόνε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα