Φιλικό διπλό για Νίκη Βόλου

Gazzetta team
Φιλικό διπλό για Νίκη Βόλου

bet365

Νικηφόρο πέρασμα της Νίκης Βόλου από την Κατερίνη, στο φιλικό κόντρα στον Πιερικό με 1-0...

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα είχαν οι Παναγιώτης Τζαναβάρας και Μιχάλης Ζιώγας, στο φιλικό ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Πιερικό που έγινε στην Κατερίνη. Η ομάδα του Βόλου, μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να απειλήσει αρκετές φορές στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με την ομάδα του Βόλου τελικά να παίρνει την νίκη χάρη σε γκολ του Κορέτα με σουτ στην κίνηση στο 82'.

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσογιώργος, Ντόσης, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Σεντεμέντες, Σπάσιτς, Ελιομάρ, Μάρκοβιτς (35' Μυστακίδης), Γιαννούλης Σταματής, Τσιάρας.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Παπατολίκας, Κρουσταλέλης, Κοντούλης, Πέικος, Κατσαβάς, Παλιάτσος, Αλεξίου, Μανίκας, Μπουζούκης.

Νίκη Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ταΐρης, Ίβενς, Καρασαλίδης, Σταμπολζίεφ, Παπουτσογιαννόπουλος, Κανταρτζής, Λάουξ, Κοτσαρίδης, Ροτζέριο, Αναστασόπουλος, Τζιώρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ταμπάκης, Μουζακίτης, Κυζιρίδης, Νικλητσιώτης, Τσουκάνης, Μέτσε, Γιαννιτσάνης, Κορέτα, Αργυρίου, Σκούρτης, Μαρινάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα