Φιλική τεσσάρα για Πλατανιά (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Φιλική τεσσάρα για Πλατανιά (vid)

bet365

Εμφατική νίκη με σκορ 4-1 σημείωσε ο Πλατανιάς σε σαββατιάτικο φιλικό με την Επισκοπή στο Μάλεμε.

Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου έβγαλαν πολύ καλό πρόσημο. Έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισαν με 4-1 την Επισκοπή σε φιλικό που έγινε στο Μάλεμε. Σκόρερ για τον Πλατανιά χρίστηκαν οι Τσοντάκης (28'), Αποστολόπουλος (38') και Τόρες (31' και 55' με πέναλτι). Ο Ισπανός αναδείχθηκε έτσι ο πρώτος σκόρερ του ματς με δύο τέρματα. Για την Επισκοπή είχε μειώσει στο 76' ο Σπανός.

Το σκορ άνοιξε στο 28' ο Τσοντάκης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου και πάσα - ασίστ του Τόρες. Το 2-0 σημείωσε τρία λεπτά αργότερα (31') ο Τόρες με πολύ ωραίο τελείωμα μετά από κλέψιμο του Φιγκέιρα και ιδανική μεταβίβαση στον κενό χώρο. Το ομορφότερο γκολ του αγώνα σημείωσε στο 38' ο Αποστολόπουλος, με εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το 4-0 διαμορφώθηκε στο 55' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόρες, το οποίο κέρδισε ο Γιακουμάκης. Η Επισκοπή μείωσε στο 76' με τον Σπανό. Στο 80' ο Πλατανιάς είχε δοκάρι μετά από σέντρα του Τσουράκη και δυνατό σουτ του Γιακουμάκη. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά (69' Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος (60' Ντεντάκης), Αγκιλέρα (46' Κοκονάκης), Δημήτρης (46' Μπανανά), Ζαραδούκας (46' Ζουμπουλάκης), Τέτε (46' Μενδρινός), Φιγκέιρα (69' Χαλκιαδάκης), Τσοντάκης (46' Τσουράκης), Τζίλβαν (46' Γιακουμάκης), Μπεριάν (69' Μιλούνοβιτς) και Τόρες (60' Γουνδουλάκης).

Επισκοπή Ρεθύμνου (Κώστας Ανυφαντάκης): Κελαϊδής (56' Νικηφόρος), Μανουσάκης (56' Τζανάκης), Λάμπρου (71' Φοβάκης), Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης (46' Μαραθιανός), Πυθαρούλης (71' Λιονάκης), Δουμάνης (82' Κραβαρίτης), Βιτώρος (38' λ.τ. Τριχάκης), Βιγιαφάνε (56' Πετράκος), Νικόλτσης (64' Σπανός) και Ράντοβιτς (64' Δρακάκης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα