Γκέκας: «Σκληρός και πειθαρχημένος ο Νταούμ»

Γκέκας: «Σκληρός και πειθαρχημένος ο Νταούμ»

Gazzetta team
Γκέκας: «Σκληρός και πειθαρχημένος ο Νταούμ»

bet365

Ο Φάνης Γκέκας μίλησε στο gazzetta.gr για τον Κριστόφ Νταούμ που φέρεται να είναι υποψήφιος για τη θέση στον πάγκο της Εθνικής μας, τονίζοντας ωστόσο πως οι διεθνείς έχουν περισσότερη δουλειά από τον νέο κόουτς...

Το «βαρύ πυροβολικό» της Ακχίσαρ συνεργάστηκε με τον Νταούμ στην τελική ευθεία της σεζόν 2010-2011 στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που μάλιστα υποβιβάστηκε στο φινάλε εκείνης της χρονιάς, ενώ τον έχει αντιμετωπίσει και στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Νταούμ, έχει πρόταση για να αναλάβει το «τιμόνι» της «γαλανόλευκης», ενώ η ΕΠΟ από την πλευρά της διαψεύδει οποιαδήποτε κρούση σε οποιονδήποτε κόουτς, από τη στιγμή που επίσημα δεν έχει λυθεί η συνεργασία με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Φάνη Γκέκα για να σχολιάσει τα όσα ακούγονται για τον άλλοτε προπονητή του στην Άιντραχτ και αυτός ανέφερε:

«Είναι σοβαρός άνθρωπος, σκληρός όσον αφορά το προπονητικό κομμάτι και είναι πειθαρχημένος. Προσπαθεί να παίξει πειθαρχημένο και σωστό ποδόσφαιρο. Το επιθετικό ή το αμυντικό ποδόσφαιρο βγαίνει ανάλογα την περίσταση μέσα στο γήπεδο. Όποιος κι αν έρθει στην Εθνική, μπορεί να δώσει κάποια βασικά πράγματα. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα αλλάξουμε εμείς. Από την ψυχολογία και όλα εκείνα τα στοιχεία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, πρέπει να τα ξαναβρούμε και είναι δική μας δουλειά αυτό».

Κώστας Ζάλιαρης

 

Τελευταία Νέα