Κανονικά ο Κάτσε, ξεκουράστηκε ο Ρατς

Κανονικά ο Κάτσε, ξεκουράστηκε ο Ρατς

Gazzetta team
Κανονικά ο Κάτσε, ξεκουράστηκε ο Ρατς

bet365

Σε ολόκληρο το οικογενειακό δίτερμα στη Σαββατιάτικη προπόνηση του ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε ο Έργκους Κάτσε, ένα ημίχρονο για να ξεκουραστεί κιόλας, έπαιξε ο Ράζβαν Ρατς.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες, παίρνοντας και τους Πατράλη, Πούγγουρα από τη δεύτερη ομάδα. Στα 50 λεπτά που διήρκησε το δίτερμα, δεν μπήκαν γκολ.

Ο Κάτσε έπαιξε σε ολόκληρο το παιχνίδι που είχε χαρακτήρα προσαρμογής σε αγωνιστικά δεδομένα μετά και την απόφαση για αναβολή της αγωνιστικής, ο Ρατς έπαιξε σε ένα ημίχρονο για λόγους ξεκούρασης, ενώ δεν συμμετείχαν οι Αθανασιάδης, Γλύκος και Σαλπιγγίδης που είχαν άδεια.

Στο γυμναστήριο έμεινε ο Κυριάκος Σαββίδης λόγω χτυπήματος στο πόδι, την αποκατάστασή τους συνέχισαν οι Μαντούρο, Μακ και Δεληγιαννίδης, ενώ ατομικό έκανε ο Τζιόλης.

Οι Πράσινοι αγωνίστηκαν με τους: Ιτάνζ, Ποζατζίδη, Πούγγουρα, Παπαγιαννόπουλο, Σπυρόπουλο, Κίτσιου, Τζανδάρη, Κωνσταντινίδη, Γκολάσα, Κουλούρη, Περέιρα.

Οι Μαύροι παρατάχθηκαν με τους: Γιακουμή, Βιτόρ, Κατσικά, Τζαβέλλα, Σκόνδρα, Ρατς, Μάρτενς, Πατράλη, Κάτσε, Πόζογλου, Παπαδόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την αποχώρηση του Ρατς οι δύο ομάδες συνέχισαν με δέκα παίκτες και τον Κάτσε σε ρόλο μπαλαντέρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα