Παναθηναϊκός: Δυσκολίες για Καμαρά

Παναθηναϊκός: Δυσκολίες για Καμαρά

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Δυσκολίες για Καμαρά

bet365

Ο Αλχασάν Καμαρά ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, όμως η περίπτωσή του παρουσιάζει αντικειμενικές δυσκολίες με την Έρεμπρο να αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 800 χιλιάδες ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο επιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε είναι αυτήν τη στιγμή το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της σουηδικής ομάδας, που δεν προτίθεται να τον δώσει για... ψίχουλα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», το ατού του Παναθηναϊκού στην υπόθεση είναι οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ήδη τονίσει ότι ο πελάτης του είναι θετικός στην προοπτική να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Ωστόσο, όπως μετέφερε ο Πάτρικ Μερκ στους «πράσινους», η Έρεμπρο απαιτεί ένα σημαντικό ποσό για να ανάψει το πράσινο φως για την έξοδό του. Γι' αυτό φέρονται να αξιώνουν κοντά στις 800 χιλιάδες ευρώ, ποσό που αν καταβληθεί θα σπάσει και το ρεκόρ πώλησης του συλλόγου.

Ήδη πάντως η σούπερ χρονιά του Καμαρά έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και από πιο προηγμένα πρωταθλήματα και ομάδες όπως η Λιλ, άνθρωπος της οποίας βρέθηκε στις εξέδρες στο τελευταίο παιχνίδι της Έρεμπρο για να τον παρακολουθήσει από κοντά. Εκτός από τη γαλλική ομάδα, ενδιαφέρον έχει δείξει και η Χαλ, αλλά και ομάδες από την Ολλανδία και το Βέλγιο, γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια του Παναθηναϊκού για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα