Οδηγός ο Μακ για τον ΠΑΟΚ

Οδηγός ο Μακ για τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Οδηγός ο Μακ για τον ΠΑΟΚ

bet365

Η αλλαγή πλεύσης σε ό,τι αφορά την μεταγραφική πολιτική είναι γεγονός στον ΠΑΟΚ, που πλέον δεν ξοδεύει αλόγιστα, αλλά αναζητά «λαβράκια» στην Ευρώπη.

Οι εποχές που ο Ιβάν Σαββίδης άνοιγε το πορτοφόλι του και έφερνε παίκτες με αναγνωρισιμότητα και παχυλά συμβόλαια, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Στην Τούμπα χαράζουν μία νέα πορεία σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές και οδηγός για αυτήν είναι παίκτες όπως ο Μακ και ο Γκολάσα.

Στον «δικέφαλο» έχουν πλέον συγκεκριμένο προφίλ ποδοσφαιριστών που ψάχνουν και δουλεύουν πυρετωδώς για να τους βρουν. Το τμήμα σκάουτινγκ των Θεσσαλονικέων έχει «οργώσει» τον τελευταίο καιρό αγορές όπως της Τσεχίας, της Πολωνίας, του Ισραήλ και της Τσεχίας. Αγορές δηλαδή όπου οι παίκτες είναι οικονομικοί και μπορούν να «βγουν».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να βρουν παίκτες όπως οι προαναφερθέντες ή ακόμη όπως ο Κλιχ, που θα έχουν όρεξη για δουλειά και η ομάδα θα αποτελεί μία ευκαιρία για αυτούς για να αναδειχτούν. Ήδη Αναστασιάδης και Βρύζας έχουν μία σταθερή λίστα η οποία εμπλουτίζεται κατά καιρούς, πάνω στην οποία δουλεύουν τις κινήσεις τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα