Ίδιες απουσίες και γενέθλια στη Βέροια

Ίδιες απουσίες και γενέθλια στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ίδιες απουσίες και γενέθλια στη Βέροια

bet365

Με τα ίδια προβλήματα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της Βέροιας, ενώ ο Χασελμπάινκ είχε γενέθλια, με αποτέλεσμα να υπάρξει η απαραίτητη τούρτα στα αποδυτήρια.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Βέροιας. Αυτή διεξήχθη με τις ίδιες απουσίες, με τους Βέρτζο, Βάσκες, Βεργώνη και Σέντρικ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Εν αντιθέσει, οι Ραούλ Μπράβου και Μπαλάφας έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του Χοσέ Γκρανέρο.

Έτσι, η επόμενη προπόνηση προγραμματίστηκε το πρωί του Σαββάτου (22/11), ενώ για την Κυριακή (23/11) υπάρχει το φιλικό με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο. Τέλος, το κλίμα στα αποδυτήρια σήμερα ήταν γιορτινό, καθώς ο Χασελμπάινκ έχει γενέθλια και συμπληρώνει 24 χρόνια ζωής. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δέχτηκε από τους πάντες τις ευχές για χρόνια πολλά, ενώ στα αποδυτήρια υπήρχε και η απαραίτητη τούρτα με τον αριθμό 24.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα