«Θέλει ξανά Αμραμπάτ ο Ολυμπιακός»

«Θέλει ξανά Αμραμπάτ ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Θέλει ξανά Αμραμπάτ ο Ολυμπιακός»

bet365

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού παραμένει ο Μαροκινός, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Το θέμα του Αμραμπάτ και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακό για τον παίκτη της Γαλατά, επαναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία, που τονίζουν πως οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν έχουν ξεχάσει τον Μαροκινό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος» που επικαλείται το Τουρικιό Eurosport, οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να ψάχνονται, με τις απαιτήσεις να είναι στα 5 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, δεν είναι ο μόνος σύλλογος που έχει δείξει ενδιαφέρον, αφού οι καλές του εμφανίσεις με την Μάλαγα, όπου είναι δανεικός, έχουν τραβήξει το βλέμμα και τις Βαλένθια.

Τέλος, υπάρχουν και άνθρωποι στην Γαλατά που εκφράζουν την αντίθεσή τους με την πώληση του Αμραμπάτ, κάτι που θα κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο όποιας ομάδας κινηθεί έμπρακτα για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα