Δεύτερος... Μακ για τον ΠΑΟΚ

Δεύτερος... Μακ για τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Δεύτερος... Μακ για τον ΠΑΟΚ

bet365

Φαίνεται πως ένας Μακ δεν... φτάνει στον ΠΑΟΚ, που τσεκάρει έναν ακόμη Πολωνό ονόματι Μίχαλ Μακ για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ φαίνεται πως εκτός από βοηθός προπονητή στην Κ20 ομάδα του «δικεφάλου», έχει και άλλο ρόλο. Ο άλλοτε μπακ του ΠΑΟΚ, φαίνεται πως προτείνει παίκτες στην ομάδα από την πατρίδα του, αφού εκτός από τους Κλιχ και Άουγκουστιν, στο τραπέζι πέφτει και το όνομα του Μίχαλ Μακ που αγωνίζεται στην Μπελχάτοφ.

Ο 23χρονος εξτρέμ αγωνίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, ντεμπουτάροντας το Νοέμβριο του 2010 με τη φανέλα της Ρουχ Ραντζιόκοφ στη β' κατηγορία της Πολωνίας, πριν πάρει μεταγραφή για τη Μπελχάτοφ, με την οποία μετρά 66 συμμετοχές και 20 γκολ. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2015 και εκτιμάται ότι το ποσό που αξιώνει η πολωνική ομάδα είναι κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα