Τα είπαν Σαββίδης-Αγγελίδης για την Λίγκα

Τα είπαν Σαββίδης-Αγγελίδης για την Λίγκα

Απόστολος Παγώνης
Τα είπαν Σαββίδης-Αγγελίδης για την Λίγκα

bet365

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε σήμερα επικοινωνία μέσω skype με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη, για λειτουργικά θέματα του σωματείου, αλλά και για το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της Super League που θα λάβει χώρα αύριο (19/11) το μεσημέρι.

Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιάκωβου Αγγελίδη με αφορμή την αυριανή (19/11) συνεδρίαση της Super League και την στάση που θα κρατήσει το σωματείο. Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα έχουν μια επιθετική στάση σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον συνεταιρισμό. Οι Θεσσαλονικείς θα επιμείνουν στη συνέχιση του πρωταθλήματος βάζοντας στο παιχνίδι τόσο το συνδρομητικό κανάλι της Nova όσο και τον ΟΠΑΠ. Να θυμίσουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα βρεθεί στη γενική συνέλευση της Λίγκας όπως θα ήθελε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Εκτός από τα θέμα της Super League κουβέντιασαν οι δύο άνδρες και άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του σωματείου, όπως τα μεταγραφικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα