Η αποζημίωση και η άδεια του Ρανιέρι

Η αποζημίωση και η άδεια του Ρανιέρι

Νίκος Ρόλλας
Η αποζημίωση και η άδεια του Ρανιέρι

bet365

Πως φτάσαμε στην άδεια και όχι στην λύση του συμβολαίου του Κλαούντιο Ρανιέρι και τι γίνεται με την αποζημίωσή του.

Από το Σάββατο το βράδυ η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί είναι πως ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Κάτι που εν μέρει ισχύει, όχι όμως στο 100% καθώς λείπει κάτι πολύ σημαντικό και αυτό δεν είναι άλλο από τις υπογραφές στην λύση του συμβολαίου του Ιταλού τεχνικού με την ΕΠΟ.

Στη συνάντηση που έγινε μεταξύ του Γιώργου Σαρρή και της πλευράς του 63χρονου προπονητή, μπορεί αμφότεροι να συμφώνησαν πως πρέπει να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, όμως το ίδιο δεν συνέβη και στο θέμα της αποζημίωσης. Σίγουρα η οικονομική διαφορά που τους χωρίζει δεν ήταν μεγάλη, ωστόσο ήταν αρκετή προκειμένου να μην τελειώσει κατευθείαν το θέμα και να οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Ιταλού.

Με δεδομένο λοιπόν οτι το κλίμα στην ομάδα δεν τον «σήκωνε» άλλο και μία πιθανή παρουσία του στην Κρήτη, ενδεχομένως να έκανε ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα, οι δύο πλευρές αναζήτησαν μία φόρμουλα προκειμένου να είναι και οι δύο καλυμμένες. Και αυτό γιατί θα μπορούσε π.χ. η ΕΠΟ να έλεγε στον Ρανιέρι να μην ταξιδέψει στα Χανιά, όμως στην συνέχεια να χρησιμοποιούσε την απουσία του ως τεκμήριο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, προκειμένου να γλιτώσει την αποζημίωση.

Κάτι τραβηγμένο ακόμη και για την ελληνική Ομοσπονδία, όμως ο Ιταλός, όπως κάθε επαγγελματίας, θα ήθελε να είναι καλυμμένος για παν ενδεχόμενο. Έτσι κατέληξαν στην άδεια μέχρι το τέλος του χρόνου και ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και νέα συνάντηση με την πλευρά του 63χρονου τεχνικού, με την ελπίδα να πέσουν οι υπογραφές στο «διαζύγιο»...

 

EURO Τελευταία Νέα